Over ons

Het bedrijf ‘Range of Monitor’ vindt het belangrijk dat patiënten centraal staan in hun eigen herstelproces en dit zelf kunnen monitoren. Daarnaast maakt de technologie momenteel binnen de gezondheidszorg een sterke groei door en wij vinden dat fysiotherapeuten hierin niet mogen achterblijven. Wij streven er daarom naar om innovatieve, goedkope en eenvoudige E-health producten te ontwikkelen die zorgen voor meer zelf-management van de patiënt.

 

Range of Monitor is opgericht in de zomer van 2016 door drie fysiotherapeuten. Medio 2015 is het idee ontstaan om een smartphone app te ontwikkelen waarmee op een hanteerbare en nauwkeurige manier de range of motion in kaart kan worden gebracht. De doorstart tot VOF is gemaakt na deelname aan het programma Student Company van Jong ondernemen, waarbij Range of Monitor tot student company van het jaar 2016 is uitgeroepen.

Begin 2017 heeft een vierde partner zich aangesloten bij Range of Monitor om zich te richten op de marketing en communicatie. 

 

De eerste app die is ontwikkeld door Range of Monitor wordt gebruikt voor het in kaart brengen van de range of motion van de knie en de schouder. Ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek zijn in gang gezet om de app uit te breiden en te valideren. 

Lisanne van Lent
CEO & Co-founder
  • LinkedIn - White Circle
Debbie Loeters
CFO & Co-founder
  • LinkedIn - White Circle
Marijke de Leeuwerk
COO & Co-founder
  • LinkedIn - White Circle
Daniëlle de Jongh
CMO & Co-partner
  • LinkedIn - White Circle

© Range of Monitor 2017